Željko Obradović sve demantovao: Kada ponovite jednu laž više puta...
Željko Obradović, Foto: Starsport

bez dlake na jeziku

Željko Obradović sve demantovao: Kada ponovite jednu laž više puta...

Ne svidja mu se ono što što se priča...

Objavljeno: 18:08h

Trener Partizana Željko Obradović govorio je na mnoge košarkaške teme u emisiji ''Direktno sa Minjom Miletić''.

Najtrofejniji evropski trener dao je svoje mišljenje o mogućnostima naših predstavnika u Evroligi u predstojećoj sezoni.

Beogradski rivali nemaju višegodišnje licence, a ni najzvučnije igrače za koje je potrebno izdvojiti oko dva miliona evra.

- Ja mislim da i Zvezda i Partizan mogu mnogo. Nikakvu dilemu nemam u tom smislu. Ni Zvezda, ni Partizan nemaju prava od TV prenosa, pa moramo da platimo da bismo igrali Evroligu. Jedan dobar igrač košta milion-dva miliona evra, a jedan igrač može da vam promeni sezonu. Ali, najveći budžeti nisu uvek presudni. Ne osvajaju titule uvek timovi sa najvećim budžetima. I u tom smislu smatram da i Zvezda i Partizan mogu mnogo - rekao je Obradović.

Željko Obradović i Minja Miletić
Željko Obradović i Minja Miletićfoto: Printscreen/Euronews/Youtube/Direktno sa Minjom Miletić

Trenirao je najveće evropske klubove, da li je imao najveće budžete?

- Ja sam samo jedne godine trenirao tim sa najvećim budžetom, ali nikad posle toga. To je priča koja se priča, ali to nije tako. Kad ponovite jednu laž mnogo puta, a da ne pričam o propagandi, i tako dalje... Nemam ja nikakav problem sa tim, lako se uđe na sajt i pogleda - rekao je Obradović.

Ono gde je Partizan u prednosti u odnosu na ostale rivale u Evroligi jeste broj navijača koji dolazi na njegove utakmice.

- Ovo takmičenje je fenomenalno, gde igra svak sa svakim, ali naši navijači ne kupuju karte zbog protivnika, nego zbog nas. To je ono što je najvažnije - izjavio je trener crno-belih.

Bonus video:

00:46

Željko Obradović, Partizan ABA liga

(Espreso sport/Direktno sa Minjom Miletić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.